Leica DD220 GPS kabeldetectie set

NIEUW Leica DD220 kabeldetcetie set met GPS en diepte indicatie. In combinatie met de DA220 signaalgenerator.
Artikelnummer:
850268-850272-850276
Beschikbaarheid:
Snelle levering
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
6 - 10 werkdagen

€2.519,00

€2.399,00 Excl. btw

€2.902,79 Incl. btw

Leica DD220 kabeldetector, Kabeldetectie set met GPS

Leica DD220 -kabelzoeker – met diepteschatting - GPS-technologie, dataloggen, Bluetooth®, mobiele software, waarschuwing gevaarlijke zone, signaalservice-indicatie, ingebouwde zelftest en onderhoudsindicatie.
De Leica DD220 kabelzoeker versnelt het opsporen van kabels & leidingen en verhogen de veiligheid op de bouwplaats. De baanbrekende Leica DD220 kabelzoekers bieden extra zichtbaarheid van kabelzoekwerkzaamheden en geven gebruikers de zekerheid te voldoen aan de beste en veiligste aanpak binnen de sector. De Leica DD220 leidingzoeker biedt een echt digitaal platform met GPS-technologie, dataloggen en Bluetooth®-connectiviteit voor het documenteren waar, wanneer en hoe deze gebruikt is.
 
- Leica DD220
- Leica DA220
- Leica draagtas

Bekijk onderaan de instructie video's...

Automodus
Lokaliseert automatisch stroom- en zendsignalen, wat de aanwezigheid van leidingen bij een eerste veldbezoek bevestigd en leiding zoeken veilig maakt. Dit is dus een combinatie van Powermodus en radio modus.

Radiomodus
Traceert signalen (radio frequentie)  van ver weg gelegen radio zenders/transmitters die de grond indringen en die verspreid worden door ondergrondse leidingen, ideaal voor het opsporen van telefoonkabels en gelijksoortige geleidende kabels. De detector zal signalen oppikken tussen de 15 Khz en 60 Khz

Stroom Modus (Standaard mode)(Power mode)
Lokaliseert stroomsignalen uitgezonden door kabels met stroomafname. Kabels waar stroom op staan genereren een magnetisch veld om de kabel. Dit magnetisch veld kan gedetecteerd worden met deze detector. In deze modus kan men de kabels lokaliseren en ontwijken.

Signaal generator Modus met DD220
(131 kHz, 33kHz of 8kHz) De Leica DD220 met de DA220 signaalgenerator. De Leica DA220 signaalgenerator dient boven een kabel gepositioneerd te worden. De generator zend een signaal van 131, 33 of 8 kHz de grond in. Hierdoor ontstaat een magnetisch veld wat op de kabel onder de generator (onder de grond) overgebracht wordt. Dit magnetische veld kan gedetecteerd worden door de kabeldetector. Dit is ideaal voor; stroomvoerende kabels, kabels waar geen signaal op staat en gas of waterleidingen die gemaakt zijn van een geleidend metaal. De DA220 signaalgenerator is in 4 vermogensstanden in te stellen van zwak tot sterk. Ook is de signaalgenerator goed beschermd met een IP waarden van IP67 waardoor deze met gemak tegen regen en modder kan. De signaalgenerator is voorzien van een Li-ion accu. Lees meer over de Leica DA220...

Diepte indicatie modus
Deze Leica DD220 beschikt over een diepte aflezing (diepte-indicatie) die alleen mogelijk is in combinatie met een DA220 of DA230 signaalgenerator. Met de signaalgenerator kunnen tot een maximale diepte van 3 meter kabels en leidingen gedetecteerd worden. Deze diepte meting is uiterst nauwkeurig en heeft een maximale afwijking van een paar procent. 

Eigenschappen van Leica DD220 kabeldetector:

 • Instructie video's via het LCD van de DD230
 • "Gevarenzone" functie geeft ondiep gelegen leidingen aan
 • Ingebouwde testfunctie
 • LCD-scherm met ingebouwde lichtsensor
 • Automatische achtergrondverlichting
 • Onderhoudsindicator (jaarlijks)
 • Diepte indicatie met DA230 signaalgenerator
 • GPS locatie herkenning
 • Intern geheugen 8BG
 • Bluetooth data overdacht
 • Gratis Leica DX Shield software 

Geïntegreerde GPS technologie

Door de ingebouwde GPS module houdt de Leica DD220 automatisch elke locatie bij van elke meting. Deze data is dan weer uit te lezen met de Leica DX Shield software die gratis te downloaden is van de website van Leica. Met deze software is teven te zien waar de kabeldetector gebruikt is en welke meetwaarden gemeten zijn. Via een kaart van Google Earth zijn de meetpunten te zien. 

Ongeëvenaard gebruiksgemak

Door de continue ontwikkeling vanuit Leica is deze DD220 kabeldetector ontstaan. Door het grotere LCD display kunnen nu instructie video's getoond worden. Meerdere functie worden door middel van duidelijk video's uitgelegd. Op deze manier zijn uitgebreide trainingen niet meer noodzakelijk. Wanneer er vragen ontstaan over een toepassing kan de instructievideo getoond worden. Het gebruiksgemak van deze kabeldetectoren is daarom enorm.Bekijk hieronder een aantal van de instructie video's.

Verbeterde mobiele flexibiliteit met Bluetooth®

De DD220 is een kabeldetector die via Bluetooth® naadloos communiceert met mobiele apparaten op basis van Apple (IOS) en Android. Met de verbeterde mobiele flexibiliteit werkt de DD220 kabeldetector samen met 94% van de mobiele apparaten, dus minder gebruiksbeperkingen en betere benutting van de beschikbare apparaten.


Leica DX Shield software

Leica DX Shield is een beheer- en volgsysteem voor het analyseren van gegevens van kabelzoekers. Kabelzoekers worden gebruikt voor het vinden van ondergrondse leidingen; met de gegevens kunnen instrumenten GPS-coördinaten opslaan samen met de eerder verzamelde gegevens van het instrument. Leica DX Shield helpt beheerders van fabrieksterreinen, machineparken en bouwlocaties om de gegevens van één of meerdere kabelzoekers te beoordelen en te analyseren. De software geeft een "overzicht" van hoe de meting is uitgevoerd en of deze via de beste aanpak is uitgevoerd. De posities van de kabeldetector kunnen in kaart worden gebracht en gepresenteerd worden via Google Earth, met een markering van het pad van de meting. Deze software is gratis te downloaden.
Kenmerken Leica DD220
   
Frequentie/Modus Stroommodus 50 Hz
  Radiomodus 15 kHz tot 60 kHz
  Generatormodus 8 kHz, 33kHz, 131kHz
  Automodus= Stroom + Radiomodus
Diepte Stroom: 0,1 tot 3m
  Radio: 0,1 tot 2m
  Generator: 0,1 tot 5m
  Sonde: 0,1 tot 7m
Diepte indicatie Generatormodus: 0,1 tot 5 m
  Sondemodus: 0,1 tot 7 m
Bescherming IP66
Bluetooth® Ja
GPS Ja
Accu's Li-IOn accu
Werktijd batterijen 15 uur
Gewicht 2,7 kg (incl. Accu)
Copatibiliteit CSV bestanden
Geheugen 8 gb geheugen
Capaciteit 80 uur data

 

5/5

Leo Geplaatst op 27 November 2018 at 12:12

Perfect om ook rapportage mee te doen. Google Earth kaart met metingen te maken. Scherp geprijsd!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen