Alle webshops
Klantenservice
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig bij het zoeken?

  Bel met één van onze specialisten!

  036 303 16 70

  Glasvezel trekveer voor het gebruik van sondes

  Een glasvezel trekveer gebruik je om een draad door een leiding of kabel te trekken om deze te lokaliseren. Bij Top-Kabeldetectie vindt u dit product met verschillende draadlengtes. Bekijk het assortiment en bestel online uw trekveer van glasvezel! Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten
  Standaard Ø4,5mm doorvoerhaspel 40,60,80m

  RUNPOTEC Standaard Ø4,5mm doorvoerhaspel 40,60,80m

  Trekveer voor het doorvoeren van sondes. Standaa...
  Snelle levering
  € 258,- Excl. btw
  € 312,18 Incl. btw
  Bekijken
  Standaard Ø6mm doorvoerhaspel 40,60,80m

  RUNPOTEC Standaard Ø6mm doorvoerhaspel 40,60,80m

  Standaard doorvoerhaspel met een glasvezel dikte...
  Snelle levering
  € 299,- Excl. btw
  € 361,79 Incl. btw
  Bekijken
  Profi-set Ø4,5mm doorvoerhaspel 40,60,80m

  RUNPOTEC Profi-set Ø4,5mm doorvoerhaspel 40,60,80m

  Trekveer met een glasvezeldiameter van Ø4,5mm ....
  Snelle levering
  € 339,- Excl. btw
  € 410,19 Incl. btw
  Bekijken
  Profi-set Ø6mm doorvoerhaspel 40,60,80m
  Snelle levering
  € 379,- Excl. btw
  € 458,59 Incl. btw
  Bekijken

  Wanneer gebruikt u een glasvezel trekveer?


  Een glasvezel trekveer gebruikt u tijdens de voorbereiding van graafwerkzaamheden. Op dat moment is het belangrijk om de ondergrondse infrastructuur in kaart te brengen. Zo kunt u veilig te werk gaan zonder dat er schade ontstaat aan kabels en leidingen die niet zichtbaar zijn. Wanneer een kabel van een geleidend metaal gemaakt is, kunt u deze detecteren met behulp van een kabeldetector die het signaal van de kabel opvangt.

   

  Wanneer het om een loze leiding gaat, bijvoorbeeld een rioolbuis, kan dit niet. In dat geval kunt u gebruikmaken van een trekveer van glasvezel, die u door de kabel of leiding kunt voeren om deze te detecteren.


  Hoe werkt een trekveer van glasvezel?


  Het is niet moeilijk om een trekveer van glasvezel te gebruiken, maar het is wel belangrijk om te weten hoe het werkt. Anders kunt u schade aanbrengen aan de leiding of de kabel. Wilt u een specifiek punt opsporen? Dan kunt u een sonde aansluiten op de kop van de kabel. Dit wordt met name toegepast om verstopte leidingen te lokaliseren. Deze accessoire zendt een geoptimaliseerd signaal uit, dat opgevangen kan worden door de detector.

   

  Wilt u een leiding of kabel over de gehele lengte volgen? Dan heeft u een signaalhaspel nodig, waarvan de kern van de glasvezeldraad van een geleidend materiaal gemaakt is. Met behulp van een signaalgenerator kunt u een specifiek signaal overbrengen. Vraagt u zich af welke producten interessant zijn in combinatie met een doorvoerhaspel? Onze specialisten vertellen u graag meer!


  Welk formaat trekveer op haspel past bij u?


  De trekveer op haspel is erg gebruiksvriendelijk. De glasvezel draad is om de as gewikkeld, waardoor het weinig ruimte inneemt, maar ook niet in de knoop kan raken. Dit is wel zo handig, als je de lange draad wilt vervoeren. In ons assortiment vindt u doorvoerhaspels van verschillende lengtes:

   

  • 40 meter;
  • 60 meter;
  • 80 meter;
  • 100 meter;

  Bedenk voor uzelf welk bereik u wilt hebben met de glasvezel trekveer op haspel en kies de bijpassende lengte. Denk vervolgens na over de diameter van de draad: Ø4,5mm of Ø6mm. Soms kan een enkele millimeter het verschil maken. Laat u adviseren, zodat u de juiste keuze kunt maken!


  Koop een glasvezel trekveer online


  Wilt u leidingen of kabels detecteren die onder de grond liggen? Om een compleet beeld te krijgen van de ondergrondse structuur kunt u gebruikmaken van een trekveer met een glasvezel draad. Wij verkopen enkel de beste merken, zoals: RunpoTec of C.Scope. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare meting.

   

  Door zorgvuldig met het product om te gaan, bent u gegarandeerd van een lange levensduur. Trek daarom geen veer bij lage temperaturen, want het omhulsel van vinyl wordt door de kou stugger, waardoor deze sneller beschadigt. Bent u geïnteresseerd in dit hulpmiddel voor kabeldetectie? Neem contact op voor meer informatie of bestel online de glasvezel trekveer!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking