Alle webshops
Klantenservice
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig bij het zoeken?

  Bel met één van onze specialisten!

  036 303 16 70

  Lichtnetaansluiting voor stopcontact

  Op zoek naar een lichtnetaansluiting voor kabeldetectie meetapparatuur? Op deze pagina vind je alle lichtnetaansluitingen die je kunt aansluiten via een stopcontact. Benieuwd naar de functie van deze lichtnetaansluiting? Lees snel verder! Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  3 Producten
  Lichtnetaansluiting

  Leica Lichtnetaansluiting

  Aansluitkabel voor in een wandcontactdoos. Gener...
  Snelle levering
  € 189,- Excl. btw
  € 228,69 Incl. btw
  Bekijken
  Lichtnetaanlsuiting

  C.Scope Lichtnetaanlsuiting

  Netvoedingsinjector voor het zetten van een sign...
  Snelle levering
  € 235,- Excl. btw
  € 284,35 Incl. btw
  Bekijken
  Lichtnetaanlsuiting

  Radiodetection Lichtnetaanlsuiting

  Lichtnetaansluiting voor het aansluiten van de G...
  Snelle levering
  € 269,- Excl. btw
  € 325,49 Incl. btw
  Bekijken

  Functie lichtnetaansluiting voor signaalgenerator

  Met deze lichtnetaansluiting kan een signaalgenerator direct op het lichtnet worden aansloten via een stopcontact. Het signaal van de generator kan dan via het lichtnet op alle kabels en leidingen van een woning of pand worden overgedragen. Vaak wordt deze in een stopcontact in de meterkast gedaan zodat het signaal op alle kabels en leidingen terecht komt om zo alle kabels en leidingen die van en naar de meterkast gaan te kunnen detecteren. Dit signaal kan dan weer met de kabeldetector worden gedetecteerd. Deze lichtnetaansluiting zorgt ervoor dat de spanning niet in de signaalgenerator terechtkomt en dat er juist een signaal op het lichtnet terecht komt.

   

  Verschillende merken lichtnetaansluitingen

  Kijk bij het aanschaffen van een lichtnetaansluiting goed naar het merk van het product. Het is belangrijk dat de adapter goed op uw signaalgenerator past. Niet alle producten hebben namelijk dezelfde specificaties. Twijfelt u over de match tussen uw generator en de gekozen lichtnetaansluiting? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag met u mee.


  Bestel een lichtnetaansluiting bij TOP-kabeldetectie.nl

  Alle lichtnetaansluitingen boven de €50,- worden gratis binnen Nederland en België verzonden. De producten worden zeer snel geleverd. Per product wordt aangegeven wat de verwachte levertijd is. Heb je vragen over een product of je bestelling? Mail je vraag naar [email protected] of bel naar 036 303 16 70.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking