Alle webshops
Klantenservice
Sluiten

Categorieën

Filters

  Retourneren

  Een product terugsturen?

  Volg de retourprocedure zoals hieronder beschreven.

  Retourprocedure

  Bel of mail om uw retour aan te vragen. Na het aanvragen van de retour kunt u het product met het toegestuurde retourformulier naar ons toesturen. Het retourformulier dient naar volledigheid ingevuld te worden.

  Bestelling annuleren (herroepingsrecht)

  U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wanneer wij de producten in goede staat hebben ontvangen en deze als nieuw kunnen verkopen krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen na ontvangst van het retour. De kosten voor retour van u naar de ons zijn voor eigen rekening. Uiteraard is het mogelijk het product bij ons af te geven op onderstaand adres. Let op, hiervoor dient u een afspraak te maken.

  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst van het product.

  Om gebruik te maken van dit recht volg u ons retourprocedure hierboven of kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of +31 (0)36 303 16 70.

  Na het opvolgen van de retourprocedure, het retour ontvangen en het controleren van het product zullen wij overgaan tot het terugstorten van het door u betaalde bedrag. We storten het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terug op de rekening die bij ons bekend is.


  Retour adres

  TOP-Kabeldetectie.nl
  Eenspan 5B
  3897 AL  Zeewolde
  Nederland

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking