Alle webshops
Klantenservice
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kabeldetector laten kalibreren?

  Kalibratie voor kabeldetector

  Een kabeldetector is een meetinstrument. Het is daarom belangrijk dat u service laat uitvoeren voor dit instrument. De service kunt u doen door middel van een kalibratie of ijking. Sommige kabeldetectoren kunnen zelf een testrapport maken. Dit is wat anders als kalibreren. Bij een kalibratie is speciale apparatuur benodigd om alle functies en meetwaarden te testen en eventueel af te stellen. 

  Kalibratie Leica Geosystems

  Leica kabeldetectie apparatuur wordt door Leica zelf gekalibreerd en gerepareerd. Het is mogelijk om uw kabeldetectie apparatuur bij ons te laten repareren of kalibreren. Wij gebruiken ons netwerk en contact met Leica om dit zo snel mogelijk te realiseren. U heeft daarom maar één aanspreek punt en dat zijn wij. 

  Kalibratie Radiodetection

  Radiodetection kabeldetectie apparatuur wordt door Radiodetection zelf gekalibreerd en gerepareerd. Het is mogelijk om uw kabeldetectie apparatuur via ons te laten repareren of kalibreren. Wij gebruiken ons netwerk en contact met Radiodetection om dit zo snel mogelijk te realiseren. U heeft daarom maar één aanspreek punt en dat zijn wij. 

  Kalibratie C.Scope

  C.Scope kabeldetectie apparatuur wordt door de leverancier zelf gekalibreerd en gerepareerd. Het is mogelijk om uw kabeldetectie apparatuur via ons te laten repareren of kalibreren. Wij gebruiken ons netwerk en contact met onze leverancier om dit zo snel mogelijk te realiseren. U heeft daarom maar één aanspreek punt en dat zijn wij. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking