Alle webshops
Klantenservice
Sluiten

Categorieën

Filters

  Service nodig voor uw kabeldetector?

  Service nodig voor uw kabeldetector?

  Service voor een kabeldetector is essentieel. Dit geld natuurlijk voor elk precisie instrument. Een kabeldetector is daar één van. Om juiste meetwaarde te kunnen waarborgen is service erg belangrijk. Door het jaarlijks laten onderhouden van deze apparatuur kan de hoge kwaliteit gewaarborgd worden. Wij van TOP-Kabeldetectie vinden het dan ook van belang dat het onderhoud van een kabeldetector of signaalgenerator door een geautoriseerd bedrijf gebeurd. Om deze rede besteden wij het onderhoud, garanties en reparaties uit aan de fabrikant. Door onze uitstekende contacten en onze jarenlange ervaring kunnen wij hiermee een snelle doorloop garanderen en enkel de beste kwaliteit. 

  Wanner tijdens het werk vaak gebruik gemaakt wordt van een kabeldetector en signaalgenerator is het van belang dat deze goed blijven functioneren zoals het hoort. Daarbij is goed onderhoud dus essentieel. Het is belangrijk dat je op een kabeldetector kan vertrouwen en hoe vaker ermee gewerkt wordt hoe groter het vertrouwen is. In deze situatie is het dus belangrijk dat het apparaat ook daadwerkelijk te vertrouwen is. 

  Bij TOP-Kabeldetectie willen wij het daarom zo makkelijk mogelijk maken en je volledig ontzorgen. Wij zijn het enige aanspreekpunt en houden contact. 

  Naast het jaarlijkse standaard onderhoud en kalibratie is het ook mogelijk om kabeldetectie apparatuur te laten repareren. Helaas gebeurt het namelijk wel eens dat er één valt of erger nog, wordt overreden. Helaas hebben we het allemaal voorbij zien komen. Belangrijker nog is dat deze dan zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Omdat dit apparatuur is waarop vertrouwd moet worden zorgen wij ervoor dat deze enkel gerepareerd worden door geautoriseerde service centers of de fabrikant zelf. Hierdoor blijft ook na een reparatie de kwaliteit gewaarborgd. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking