Alle webshops
Klantenservice
Sluiten

Categorieën

Filters

  Service nodig voor uw kabeldetector?

  Kalibratie voor kabeldetector

  Een kabeldetector is een meetinstrument. Het is daarom belangrijk dat u service laat uitvoeren voor dit instrument. De service kunt u doen door middel van een kalibratie of ijking. Sommige kabeldetectoren kunnen zelf een testrapport maken. Dit is wat anders als kalibreren. Bij een kalibratie is speciale apparatuur benodigd om alle functies en meetwaarden te testen en eventueel af te stellen. 

  Reparatie voor kabeldetector

  Wanneer een kabeldetector kapot gaat of een deel daarvan is het natuurlijk ten alle tijde verstandig dit te laten repareren. Door een defect zou een foutieve meting gedaan kunnen worden. Dit kan gevaarlijke gevolgen hebben. Laat een kabeldetector daarom ook altijd bij een gecertificeerde dealer repareren. Wij van TOP-kabeldetectie repareren de kabeldetectoren niet zelf. We laten dit altijd door de fabrikant zelf doen om op deze manier een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers kunnen wij een snelle doorloop realiseren.

  Reparatie en kalibratie Leica Geosystems

  Leica kabeldetectie apparatuur wordt door Leica zelf gekalibreerd en gerepareerd. Het is mogelijk om uw kabeldetectie apparatuur bij ons te laten repareren of kalibreren. Wij gebruiken ons netwerk en contact met Leica om dit zo snel mogelijk te realiseren. U heeft daarom maar één aanspreek punt en dat zijn wij. 

  Reparatie en kalibratie Radiodetection

  Radiodetection kabeldetectie apparatuur wordt door Radiodetection zelf gekalibreerd en gerepareerd. Het is mogelijk om uw kabeldetectie apparatuur via ons te laten repareren of kalibreren. Wij gebruiken ons netwerk en contact met Radiodetection om dit zo snel mogelijk te realiseren. U heeft daarom maar één aanspreek punt en dat zijn wij. 

  Reparatie en kalibratie C.Scope

  C.Scope kabeldetectie apparatuur wordt door de leverancier zelf gekalibreerd en gerepareerd. Het is mogelijk om uw kabeldetectie apparatuur via ons te laten repareren of kalibreren. Wij gebruiken ons netwerk en contact met onze leverancier om dit zo snel mogelijk te realiseren. U heeft daarom maar één aanspreek punt en dat zijn wij. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking