Leica DD 230 GPS kabeldetector

Leica DD 230 met GPS. Door middel van Bluetooth en GPS is deze kabeldetector de m,eest uitgebreide op de markt. Draai gemakkelijk rapportages uit van de metingen.
Artikelnummer:
850270
Beschikbaarheid:
Snelle levering
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
werkdagen voor 17:00 uur besteld = volgende dag bezorgd

€1.760,00

€1.689,00 Excl. btw

€2.043,69 Incl. btw

Leica DD230 Kabeldetector, Leidingzoeker met GPS

DD 230 SMARTREADY kabelzoeker met extra 640Hz en 512Hz frequentie, diepte-indicatie, GPS-technologie, dataloggen, Bluetooth®, mobiele software, waarschuwing gevaarlijke zone, signaal service-indicatie, ingebouwde zelftest en onderhoudsindicatie.

De Leica DD230 kabelzoekers versnellen het opsporen van kabels & leidingen en verhogen de veiligheid op de bouwplaats. De baanbrekende Leica DD230 SMARTREADY-kabelzoekers bieden extra zichtbaarheid van kabelzoekwerkzaamheden en geven gebruikers de zekerheid te voldoen aan de beste en veiligste aanpak binnen de sector. De Leica DD230 SMARTREADY-leidingzoekers bieden een echt digitaal platform met GPS-technologie, dataloggen en Bluetooth®-connectiviteit voor het documenteren waar, wanneer en hoe deze gebruikt is.

Eigenschappen:

 • Instructie video's via het LCD van de DD230
 • "Gevarenzone" functie geeft ondiep gelegen leidingen aan
 • Ingebouwde testfunctie
 • LCD-scherm met ingebouwde lichtsensor
 • Automatische achtergrondverlichting
 • Onderhoudsindicator (jaarlijks)
 • Diepte indicatie met DA230 signaalgenerator
 • GPS locatie herkenning
 • Intern geheugen 8BG
 • Bluetooth data overdacht
 • Gratis Leica DX Shield software

Automodus

Lokaliseert automatisch stroom- en zendsignalen, wat de aanwezigheid van leidingen bij een eerste veldbezoek bevestigd en leiding zoeken veilig maakt. Dit is dus een combinatie van Powermodus en radio modus.

Radiomodus

Het radiosignaal wat in de lucht zit wordt automatisch overgedragen op kabels en leidingen. Dit signaal kan in de Radiomodus gedetecteerd worden. Het radiosignaal dringt door tot de meeste geleidende kabels en leidingen. De kabeldetector zal radiosignalen oppikken tussen de 15 Khz en 60 Khz.

Stroom Modus (Standaard mode)( Power mode)

Lokaliseert stroomsignalen uitgezonden door kabels met stroomafname. Kabels waar stroom op staat genereren een magnetisch veld om de kabel. Dit magnetisch veld kan gedetecteerd worden met deze detector in de stroom modus. In deze modus kan men de kabels lokaliseren en ontwijken waar stroomafname is.

Signaal generator Modus met DD230 (131 kHz, 33kHz, 8kHz, 640Hz of 512Hz)

In de signaal generator modus kan een signaal gedetecteerd worden dat door Leica DA230 signaalgenerator geproduceerd kan worden. Hierdoor kan dan ook een diepte-indicatie gegeven worden door de DD230. De Leica DA230 signaalgenerator is de uitgebreide variant van de signaal generatoren. Deze Leica DA230 kan in twee extra frequentie gezet worden. Hierdoor produceert deze een signaal van 640Hz of 512Hz extra ten opzichte van de DA220. Deze signalen zijn geschikt om kabels en leidingen verder te kunnen volgen of om één enkele kabel of leiding te kunnen traceren. De Leica DA230 is optioneel, klik hier om de set te bekijken...

Diepte indicatie modus

Deze Leica DD230 beschikt over een diepte aflezing (diepte-indicatie) die alleen mogelijk is in combinatie met een DA230 1 Watt of 3 Watt signaalgenerator. Met de signaalgenerator kunnen tot een maximale diepte van 7 meter kabels en leidingen gedetecteerd worden. Deze diepte meting is uiterst nauwkeurig en heeft een maximale afwijking van een paar procent. 

Geïntegreerde GPS technologie

Door de ingebouwde GPS module houdt de Leica DD230 automatisch elke locatie bij van elke meting. Deze data is dan weer uit te lezen met de Leica DX Shield software die gratis te downloaden is van de website van Leica. Met deze software is teven te zien waar de kabeldetector gebruikt is en welke meetwaarden gemeten zijn. Via een kaart van Google Earth zijn de meetpunten te zien. 

Ongeëvenaard gebruiksgemak

Door de continue ontwikkeling vanuit Leica is deze DD230 kabeldetector ontstaan. Door het grotere LCD display kunnen nu instructie video's getoond worden. Meerdere functie worden door middel van duidelijk video's uitgelegd. Op deze manier zijn uitgebreide trainingen niet meer noodzakelijk. Wanneer er vragen ontstaan over een toepassing kan de instructievideo getoond worden. Het gebruiksgemak van deze kabeldetectoren is daarom enorm.Bekijk hieronder een aantal van de instructie video's.

Verbeterde mobiele flexibiliteit met Bluetooth®

De DD230 is een kabeldetector die via Bluetooth® naadloos communiceert met mobiele apparaten op basis van Apple (IOS) en Android. Met de verbeterde mobiele flexibiliteit werkt de DD230 kabeldetector samen met 94% van de mobiele apparaten, dus minder gebruiksbeperkingen en betere benutting van de beschikbare apparaten.

Leica DX Shield software

Leica DX Shield is een beheer- en volgsysteem voor het analyseren van gegevens van kabelzoekers. Kabelzoekers worden gebruikt voor het vinden van ondergrondse leidingen; met de gegevens kunnen instrumenten GPS-coördinaten opslaan samen met de eerder verzamelde gegevens van het instrument. Leica DX Shield helpt beheerders van fabrieksterreinen, machineparken en bouwlocaties om de gegevens van één of meerdere kabelzoekers te beoordelen en te analyseren. De software geeft een "overzicht" van hoe de meting is uitgevoerd en of deze via de beste aanpak is uitgevoerd. De posities van de kabeldetector kunnen in kaart worden gebracht en gepresenteerd worden via Google Earth, met een markering van het pad van de meting. Deze software is gratis te downloaden.

 

Kenmerken Leica DD230
   
Frequentie/Modus Stroommodus 50 Hz
  Radiomodus 15 kHz tot 60 kHz
  Generatormodus 8 kHz, 33kHz, 131kHz, 640Hz, 512Hz
  Automodus= Stroom + Radiomodus
Diepte meting Stroommodus: 0,1 tot 3 meter
  Radiomodus: 0,1 tot 3 meter
  Generatormodus: 0,1 tot 7 meter
  Sondemodus: 0,1 tot 10 meter
Diepte indicatie Generatormodus: 0,1 tot 7 m
  Sondemodus: 0,1 tot 10 m
Diepte nauwkeurigheid 5%
Bescherming IP66
Bluetooth® Ja
GPS Ja
Accu Li-Ion
Werktijd accu 15 uur
Gewicht 2,7 kg (incl. accu)
Copatibiliteit CSV bestanden
Geheugen 8gb geheugen
Capaciteit 80 uur data

 

5/5

Mohammed Geplaatst op 14 Februari 2019 at 09:38

Snel geleverd. Goed product. Werkt makkelijk om te gebruiken.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen