C.Scope DXL3 kabeldetector met diepte indicatie

C.SCOPE DXL3 kabeldetector met diepte indicatie. Detecteerd kabels en leidingen i.c.m. de signaalgenerator en krijg gemakkelijk een diepte indicatie.
Artikelnummer:
DY1277
Beschikbaarheid:
Snelle levering
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
2 - 4 werkdagen

€1.149,00

€1.099,00 Excl. btw

€1.329,79 Incl. btw

C.SCOPE DXL3 kabeldetector met diepteindicatie

C.SCOPE DXL3 kabeldetector kan gemakkelijk in combinatie met de C.SCOPE SGA3 een diepte indicatie geven van de ondergelegen kabels of leidingen. De C.SCOPE DXL3 kan enkel een diepte indicatie geven wanneer de signaalgenerator gebruikt word. In power of in Radio modus kunnen snel kabels en leidingen gedetecteerd worden. Op deze manier kan snel graafschade voorkomen worden. Deze C.SCOPE DXL3 is de basis kabeldetector voor elk bedrijf die grondwerkzaamheden uitvoert. Samen met een Klic-melding (KLIP) is hierdoor een extra voorzorgsmaatregel getroffen. Het is de extra zekerheid van het daadwerkelijk controleren van de omgeving. De Klic-melding (KLIP) is de basis voor de C.SCOPE DXL3 om gemakkelijk een indicatie te krijgen van de locatie van de kabels en leidingen in de grond. De kabeldetector kan daarna de werkelijk locatie bevestigen. 

Radio modus

In radiomodus kan deze C.SCOPE DXL3 alle geleidende kabels en leidingen detecteren die in de grond zitten. De radiofrequentie die in de lucht zit wordt automatisch op de kabels en leidingen in de grond gezet. Die is dan weer te detecteren met de kabeldetector. Deze modus is dus de beste om te gebruiken. 

Stroom modus

Zoals de naam al doet vermoeden kan in deze modus gezocht worden naar stroom voerende kabels. Wanneer er stroom op een kabel staat waar ook stroomafname is ontstaat een magnetisch veld. Dit magnetische veld kan dan weer gedetecteerd worden met de C.SCOPE DXL3 kabeldetector. Zo kunnen gemakkelijk stroom voerende kabels vermijd worden. 

Generator modus

De generator modus wordt altijd gebruikt in combinatie met de signaalgenerator van C.SCOPE. De signaalgenerator genereert een specifiek signaal die gedetecteerd kan worden door de detector. Deze generator modus is handig voor het detecteren van één specifieke kabel of leiding of wanneer gewerkt wordt met de accessoires van de signaalgenerator. Wanneer bijvoorbeeld een riool gedetecteerd dient te worden met een signaalhaspel wordt de signaalgenerator gebruikt om een signaal op de haspel te zetten. Dit signaal kan dan weer makkelijk met de C.SCOPE DXL3 detector gedetecteerd worden.

 

Kenmerken C.SCOPE DXL3 kabeldetector
   
Frequentie/Modus Stroommodus:  50 Hz
  Radiomodus:  15 kHz tot 60 kHz
  Signaalgeneratormodus:  33 kHz
   
Diepte Stroom tot 3m, Radio tot 2m, Generator tot 3m
Diepte indicatie Ja, i.c.m. signaalgenerator
Bescherming IP54
Bluetooth® -
Accu's 4x AA batterij
Werktijd batterijen 40 uur
Gewicht 2,7 kg (incl. Batterijen)
Capatibiliteit -
Geheugen -
Capaciteit -
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen