Alle webshops
Klantenservice
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig bij het zoeken?

  Bel met één van onze specialisten!

  036 303 16 70

  RUNPOTEC

  Runpotec is de specialist op het gebied van kabeltrekken. Voorafgaand aan de verkoop wordt er altijd een kwaliteitscheck uitgevoerd om te garanderen dat het product goed werkt. Op deze pagina vind je alle producten van dit merk. Heb je vragen of mis je iets? Neem contact op met TOP-Kabeldetectie.nl! Wij vertellen je graag meer over Runpotec.

  Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten
  Standaard Ø4,5mm doorvoerhaspel 40,60,80m

  RUNPOTEC Standaard Ø4,5mm doorvoerhaspel 40,60,80m

  Trekveer voor het doorvoeren van sondes. Standaa...
  Snelle levering
  € 258,- Excl. btw
  € 312,18 Incl. btw
  Bekijken
  Standaard Ø6mm doorvoerhaspel 40,60,80m

  RUNPOTEC Standaard Ø6mm doorvoerhaspel 40,60,80m

  Standaard doorvoerhaspel met een glasvezel dikte...
  Snelle levering
  € 299,- Excl. btw
  € 361,79 Incl. btw
  Bekijken
  Profi-set Ø4,5mm doorvoerhaspel 40,60,80m

  RUNPOTEC Profi-set Ø4,5mm doorvoerhaspel 40,60,80m

  Trekveer met een glasvezeldiameter van Ø4,5mm ....
  Snelle levering
  € 339,- Excl. btw
  € 410,19 Incl. btw
  Bekijken
  Profi-set Ø6mm doorvoerhaspel 40,60,80m
  Snelle levering
  € 379,- Excl. btw
  € 458,59 Incl. btw
  Bekijken

  Runpotec is de specialist op het gebied van kabeltrekken. Voorafgaand aan de verkoop wordt er altijd een kwaliteitscheck uitgevoerd om te garanderen dat het product goed werkt. Op deze pagina vind je alle producten van dit merk. Heb je vragen of mis je iets? Neem contact op met TOP-Kabeldetectie.nl! Wij vertellen je graag meer over Runpotec.


  RUNPOTEC biedt de garantie op kwaliteit


  Wanneer je aan de slag gaat met graafwerkzaamheden is het belangrijk dat je kunt rekenen op het materiaal. Daarom controleert Runpotec op verschillende stadia of het product goed functioneert, waarbij gelet wordt op de volgende onderdelen:

   

  • breekpunt van het materiaal;
  • de kwaliteit van het materiaal;
  • materiaalmoeheid;
  • mechanische spanning;
  • functioneel vermogen;

   

  Kwalitatief materiaal


  RUNPOTEC heeft goed nagedacht over het ontwerp van de producten. De draad bestaat uit glasvezel. Dit wordt gemaakt door glas te smelten, om er vervolgens dunne draden van te trekken. Op dat moment wordt het zeer sterk. De treksterkte is zeer hoog, waardoor je het over een groot oppervlakte kunt gebruiken.

   

  Doordat we verschillende diameters verkopen, kun je de draad kiezen die past bij de werkzaamheden. Niet iedere leiding is even breed, dus zorg ervoor dat het past. De glasvezel draad heeft een buigradius van 55 millimeter. De kwaliteit van het materiaal is hoog. Zorg er wel voor dat het product van Runpotec op de juiste manier gebruikt wordt, dan zal de levensduur verlengen.


  De producten van RUNPOTEC

   

  Dit is ideaal wanneer je gebruikmaakt van een glasvezel trekveer, die je door een loze leiding trekt om deze te detecteren. Met dit hulpmiddel kun je een specifiek punt detecteren omdat er enkel aan het eind een signaal overgebracht wordt door middel van een sonde. Wil je een leiding of kabel over de gehele lengte volgen? Dan kies je voor een signaalhaspel, waarvan de draad een geleidende kern heeft.

   

  De producten van Runpotec worden vaak gebruikt om kabels door leidingen te trekken. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer de leiding niet van geleidend materiaal gemaakt is of wanneer je een blokkade wil lokaliseren. Dit soort leidingen kan namelijk niet met een kabeldetector gedetecteerd worden. Wanneer je wil weten wat zich in de grond bevindt, is het noodzakelijk om ook deze leidingen in kaart te brengen, waarbij je gebruik kunt maken van de kabeltrekkers van Runpotec.

   

  Breng loze leidingen in kaart met RUNPOTEC


  Tijdens graafwerkzaamheden kan er veel fout gaan. Wanneer je niet weet hoe het ondergrondse leidingnetwerk in elkaar zit, loopt u het risico op schade. Om zowel de gebruiker, als het leidingwerk te beschermen, is het belangrijk om de precieze locatie te weten. Dit is makkelijker wanneer de kabel of leiding van een geleidend materiaal gemaakt is.

   

  Wanneer dit niet het geval is, spreken we van een loze leiding. Deze bestaan bijvoorbeeld uit kunststof. Wil je weten hoe je deze leidingen in kaart kunt brengen? Neem contact op met onze productspecialisten. Zij vertellen je graag meer over de verschillende lengtes en diameters, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken tussen de producten van Runpotec!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking