Leica DIGICAT 600i (XF) kabeldetectie set

Leica kabel detectie DIGICAT 600i (XF) set compleet met signaalgenerator DigiTex 100t. Voor het opsporen, volgen en detecteren van kabels. Is voorzien van Bluetooth® en geheugen.
Artikelnummer:
795939-1
Beschikbaarheid:
Snelle levering
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
2 - 4 werkdagen

€1.855,00 €1.799,00

Excl. btw

€2.176,79

Incl. btw

Leica DIGICAT 600i (XF) kabeldetectie set


- Leica DigiCat 600i (XF) kabeldetector
- Leica DigiTex 100t (XF) signaalgenerator 


Leidingzoeker set met Bluetooth® en geheugen

De Leica Digicat is een eenvoudige oplossing voor het detecteren van onderaardse leidingen. Daarbij is maximale aandacht voor de veiligheid van de gebruiker. Daarom is er een aantal functies die tijdens graafwerkzaamheden de veiligheid van de gebruiker garanderen.

Met zijn automatische bedienelementen en de auto-modus is het leidingzoekapparaat speciaal uitgerust om menselijke fouten tijdens het detecteren te reduceren. Door het precieze en veilige detecteren van de positie voorkomt het beschadigingen aan ondergrondse leidingen tijdens de graafwerkzaamheden.


Functies

  • Lokalisering van geleidende leidingen.
  • Logboek functie
  • Bluetooth®
  • Gebruikersvriendelijk door automatische instellingen.
  • Start in de Power-Modus, hiermee worden leidingen, die gevaarlijke spanningen voeren als eerste herkend.
  • Geïntegreerde testfunctie ter voorkoming van fouten.
  • Goed zichtbaar lcd-display. 


Automodus

Lokaliseert automatisch stroom- en zendsignalen, wat de aanwezigheid van leidingen bij een eerste veldbezoek bevestigd en leiding zoeken veilig maakt. Dit is dus een combinatie van Powermodus en radio modus.

Radiomodus
Traceert signalen (radio frequentie)  van ver weg gelegen zenders/transmitters die de grond indringen en die verstrooid worden door ondergrondse leidingen, ideaal voor het opsporen van telefoonkabels en gelijksoortige geleidende kabels. De detector zal signalen oppikken tussen de 15 Khz en 60 Khz

Stroom Modus (Standaard mode)( Power mode)
Lokaliseert stroomsignalen uitgezonden door kabels met stroomafname. Kabels waar stroom op staan genereren een magnetisch veld om de kabel. Dit magnetisch veld kan gedetecteerd worden met deze detector. In deze modus kan men de kabels lokaliseren en ontwijken.

Signaal generator Modus
(8 of 33 kHz) Te gebruiken in combinatie met de Digitex 100t (XF) of 300t (XF). De Leica Digitex dient boven een kabel gepositioneerd te worden. De generator zend een signaal van 8 of 33Khz de grond in. Hierdoor ontstaat een magnatisch veld wat op de kabel onder de generator (onder de grond) overgebracht wordt. Dit magnetsche veld kan gedetecteerd worden door de kabeldetector. Dit is ideaal voor; stroomvoerende kabels, kabels waar geen signaal op staat en gas of waterleidingen die gemaakt zijn van een geleidend metaal.


XF Serie (optioneel)(+€270,00)

De XF versie van de Leica Digicat 600i heeft een aantal extra functie's en toepassingsmogelijkheden. De XF serie heeft naast de 8kHz en 33kHz zoekmodi ook een 512Hz en 640Hz zoekmodus. Met deze zoekmodus kunnen over langere afstanden kabels opgespoord of gedetecteerd worden. Ook heeft de XF serie een "Mode Lock" dit houdt in de de Digicat in de laast gebruikte zoekmodus start nadat deze uit is geweest. De XF serie Digicat kan in combinatie met de sonde tot 9,9 meter diepte meten in plaats van de normale 3 meter.

Logicat software

Logboek functie. Eenvoudig opgeslagen metingen uploaden. Lees meer... 
 

DigiTex 100t signaalgenerator
Compleet met Digitex 100t (XF) Signaal Generator Klik hier voor meer informatie...Kenmerken Digicat 600i Digicat 600i XF serie
     
Frequentie/Modus Stroommodus 50 Hz Stroommodus 50 Hz
  Radiomodus 15 kHz tot 60 kHz Radiomodus 15 kHz tot 60 kHz
  Signaalmodus 8 kHz, 33kHz Signaalmodus 8 kHz, 33kHz, 512 Hz, 640Hz
  Automodus= Stroom + Radiomodus Automodus= Stroom + radiomodus
Diepte Stroom tot 3m, Radio tot 2m, Signaal 3m, Sonde 3m Stroom tot 3m, Radio tot 2m, Signaal 3m, Sonde 9,9m
Diepte indicatie - -
Bescherming IP54 IP54 
Bluetooth® Ja Ja
Accu's 6x AA batterij 6x AA batterij
Werktijd batterijen 40 uur 40 uur
Gewicht 2,7 kg (incl. Batterijen) 2,7 kg (incl. Batterijen)
Copatibiliteit CSV Bestanden CSV Bestanden
Geheugen 32 MB  32 MB
Capaciteit 80 uur data 80 uur data
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)