C.Scope SGV2 Signaalgenerator voor kabeldetectie

Signaalgenerator voor C.Scope kabeldetectie. Met LCD scherm met overzicht van instellingen.
Artikelnummer:
DY1143
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
werkdagen voor 17:00 uur besteld = volgende dag bezorgd
€1.120,00 Incl. btw

€1.355,20 Incl. btw

C.Scope SGV2 Signaalgenerator 4 standen

Een C.Scope SGV2 signaalgenerator is een belangrijke aanvulling op een C.Scope kabeldetector. Ook verhoogt de SGV2 signaalgenerator het aantal gelijders welke gedetecteerd kunnen worden. 

Venieuwd
De 33kHz + 131kHz SGV2 Signaalgenerator kan een ondergrondse geleider voorzien van een signaal door directe aansluiting of inductieve aansluiting. Door het gecombineerde signaal van 33kHz + 131kHz kan de kabel nog verder gedetecteerd worden.

Divers
Directe aansluiting geeft de mogelijkheid om specifieke geleiders te detecteren, traceren en diepte te meten, terwijl de Inductieve aansluiting de mogelijkheid geeft om ook andere, niet bekende
geleiders te detecteren.

Vermogen
De SGV2 generator heeft een vermogen van 1W, deze is in 4 standen in te stellen.

Handig
De SGV2 heeft de mogelijkheid voor Pulserend of Constant uitgangssignaal. In situaties waar veel interferentiesignalen aanwezig zijn, kunt u overschakelen naar pulserende uitgang door een eenvoudige druk op de knop.

Duidelijk
De SGV signaalgenerator heeft een duidelijk audio signaal welke aangeeft dat de signaalgenerator operationeel is. Tevens is een mute functie beschikbaar.

LCD scherm
Op het LCD scherm zijn gemakkelijk de instellingen uit te lezen en kan de batterijstatus bekeken worden.

Robuust en weersbestendig
De robuuste en lichtgewicht behuizing is gemaakt volgens IP65 beschermingsklasse, waarmee deze voldoet aan het hoogst haalbare voor signaalgenerators. Het ruime en makkelijk toegankelijke opbergvak
heeft niet alleen ruimte voor de standaard accessoires maar ook voor een signaalklem, sonde en netvoedingsinjector.

Vier standaard batterijen staan garant voor vele bedrijfsuren, aanschaf van oplaadbare batterijen is niet direct noodzakelijk. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen